• 0882-962-913
 • contact@webuniversal.net

Изработка на Уебсайт

Какво представлява Уеб сайтът ?

 • Освен съвкупност от уеб страници, адресиращи се на общ URL адрес, в днешно време уеб страницата представлява модерна дигитална бизнес визитка, която дава информация на потребителите за определени услуги, продукти и информация за фирмата. Уеб страницата е мястото, където бизнесът среща своите клиенти, където в съвременния свят се реализират продажби и се развива търговията.


 • Кога е нужно изработването на Уеб страница?

  Всеки бизнес, без значение малък, среден или голям, без значение от дейността, без значение от продуктивността, има нужда от уеб страница. Защо? На първо място, всички достигнахме момента, когато всяко търсене на продукт или услуга става онлайн и всеки пита за Вашата уеб страница. Ако нямате такава, ще загубите голяма част от аудиторията си, включително и бъдещи клиенти.На второ място, но не и по важност, е спестяването на време, разходи и място, тъй като имате възможност да направите онлайн магазин, който да Ви спести наемането на помещение, като може да разчитате, че Вашата уеб страница ще работи за Вас 24/7 ! Освен това, една уеб страница Ви осигурява непрекъсната връзка между Вашата фирма и клиентите Ви, а също получавате отзиви и коментари! И не на последно място – със сигурност ще увеличите приходите си, конкурентноспособността си в бранша, ще имате възможност да направите свои клиенти хора от цялата страна!

 • Какво прави Уеб Юнивърсъл за Вас, при изработването на Уеб страница?

  В зависимост от изискванията на клиета (фирмена уеб страница, онлайн магазин, информационен портал, блог, портфолио, форум или др.,) всяка изработка включва :
  Съставяне на проект, по който ще работим;
  Адаптивен за всяко устройство дизайн;
  Неограничен брой страници - начална страница, страница за историята на фирмата, партньори, галерия, продукти, FAQ и др.
  Неограничено количество текстов и снимков материал;
  Според естеството на уеб страницата, функции за :
  Контактна форма;
  Онлайн поръчка (пазарска кошница);
  Търсачка;
  Visitor counter – брояч на посетителите на страницата Ви;
  Онлайн чат, за бърза и лесна коренспонденция с клиентите Ви;
  Прикачване на файлове;
  Админ панел;
  Многоезичност на уеб страницата;
  Динамични банер реклами;
  Оценяване;
  Коментари и отзиви;
  Вход / Регистрация;
  Онлайн заплащане;
  Създаване на връзки към всички Ваши социални фирмени профили, като Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Google+ и др.;
  Възможност за споделяне на публикации и страници от Вашата уеб страница (Share);
  Google Site Map;
  XML Карта;
  Пълна съвместимост с всички уеб браузери;
  Google page speed test;
  Функция за пълен Вackup на уеб страницата;
  SSL сертификат;
  Meta тагове(alt, title, description и др.);
  Google webmaster tools;
  Google Analitycs;

 • Разчитайте на Уеб Юнивърсъл при изработването на Уеб страница за Вашата фирма!

  Благодарение на богатия ни опит в изработването на уеб страници, ние ще анализираме дейността на фирмата Ви, както и кои са слабите й места и къде да наблегнем, за да бъде максимално полезна Вашата уеб страница за Вас, изразходвайки минимални усилия! Ще изготвим атрактивен и адаптивен към всички устройства дизайн, като предлагаме и разнообразие от функционалности, според нуждите на уеб страницата. Оставете всичко в наши ръце и останете очаровани от резултатите, които Уеб Юнивърсъл ще Ви предостави!