• 0882-962-913
 • contact@webuniversal.net

Pay Per Click

Какво е PPC?

 • PPC (Pay Per Click) или „цена на клик“ е вид реклама, показваща се в търсачките, която стремглаво набира скорост през последните години в света на онлайн маркетинга. С помощта на PPC Вашата уеб страница ще се класира в първите резултати, при търсене в Google по ключови думи или фрази. Как работи тази реклама? За да използвате PPC трябва Вие сами да определите бюджет, с който рекламата ще работи. Тази фирма или потребител, направили най-добри настройки на рекламата, се класира пред всички останали резултати в Google, при търсене на зададената ключова дума. Заплащането за тази реклама става само тогава, когато има реализиран клик на нея – всяко показване е изцяло безплатно.


 • Необходима ли е реклмата GOOGLE ADS?

  Всеки вид реклама, включително и Google Ads, е полезна. Предимствата на PPC обаче са много повече от всяка друга реклама на пазара. Защо? На първо и най – важно място – Вие сами определяте бюджета, с който ще разполага кампанията Ви в Google Ads, тоест, сами решавате колко сте готови да заплатите за определена ключова дума или думи и за какъв период ще важи Вашият бюджет. На второ място, също толкова важно, е таргетирането – чрез менажиране на кампанията, Вие решавате къде и как да се вижда Вашата реклама, за кого е предназначена и дори можете да определите в кои часове да се показва. Чрез Google Ads си осигурявате :

  Първите места в резултатите на Google;
  Сигурно увеличаване на клиентите и приходите;
  Насоченост към клиенти, интересуващи се от Вашите продукти или услуги;
  Пълен контрол над кампанията;
  Гъвкавост;
  Статистика;

 • Вашият избор - Уеб Юнивърсъл !

  При използване на услугата е изключително препоръчително да се консултирате с професионалисти, които да я менажират за Вас, тъй като при управлението на такава кампания има много тънкости, които се усвояват с голяма практика. В Уеб Юнивърсъл работим със сертифицирани за работа със системите на Google лица, специализирани в създаването и управлението на кампании в Google Ads. Ние се възползваме от всички възможности и опции, които ни предоставя тази платформа, като спазваме всички изисквания и правила на Google, за високи резултати и максимална възвръщаемост! Имаме голям опит в сферата, множество създадени кампании и доволни клиенти! Работим бързо и използваме всички иновативни и познати техники до момента, като постигаме невероятни резултати и най – вече – пестим за Вас ценни време и пари! В процеса на работа с Уеб Юнивърсъл, Вие ще получите:

  Консултация по услугата;
  Анализ на конкурeнцията във Вашия бранш;
  Анализ на избраните от Вас ключови думи или фрази;
  *ако не сте подготвили такива, не се притеснявайте, Уеб Юнивърсъл ще избере най – подходящите за Вашата дейност ключови думи;
  Цялостен мениджмънт на рекламната кампания - настройки, времетраене, таргетиране, достигне на минимална цена на клик и др.;
  Статистика – Конверсии, импресии и др.;
  Техники за привличане на вниманието на потребителите към Вашата реклама;
  Бонус 90 лева рекламен бюджет за една кампания;